Räddad av mobilabonnemang i Chamonix

Räddad av mobilabonnemang i Chamonix

januari 26, 2019 | Resetips, Turism | Inga kommentarer

läskig vandring i Chamonix

Att åka skidor har alltid varit ett av mina stora intressen. Eftersom jag bor här i Sverige finns det en hel del bra skidbackar även om det också blivit en del turer till Norge. Jag har dock alltid längtat efter något mer. Så förra vintern bestämde jag mig för att nu var det dags. Jag lastade skidor och familj på ett plan och stack till Chamonix.

läskig vandring i Chamonix

Skidor i alperna:

Alperna har antagligen den bästa skidåkningen i Europa. Det är svårt att slå dem eftersom dem helt enkelt har högst berg och dem mest välutvecklade skidanläggningarna. Det är helt enkelt en skidåkares dröm.

Mobilabonnemang till undsättning

En annan stor fördel med att åka skidorna i alperna är att skidsystemen är enorma, du kommer aldrig att tröttna. Det finns alltid nya backar att upptäcka. En nackdel med dessa enorma system är att det är ganska lätt att åka vilse. Det hände ett av mina mindre barn. Som tur va hade vi valt ett mobilabonnemang där surf och samtal ingick kostnadsfritt i hela EU. Därför kunde han enkelt skicka en bild på omgivningen så vi såg vart han var. Faktum är att han inte var mer än ett par hundra meter framför oss så vi gled fram och hämtade honom. Tack gode gud för det. Hur kan man veta att sitt mobilabonnemang fungerar lika bra i andra EU-länder som i Sverige? Jo, vi jämförde mellan massa olika mobilabonnemang på den här webbplatsen innan vi skaffade våra för att vara säkra. Det var ett viktigt krav för oss då vi som familj reser runt en del och spenderar mycket tid i Frankrike över lag.

Matutbud:

Skidorna är självklart bara en del av själva skidresan. En stor del handlar också om att äta god mat och på trevliga hotell. Jag säger bara detta, maten i Chamonix är helt enkelt perfekt. Gillar du fransk mat kommer du älska maten restaurangerna här erbjuder. Det kanske kostar lite men du kommer definitivt inte vara besviken av kavlitén.

,
By Jean

About Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *