Saker att göra i Paris för er som ska dit.

Saker att göra i Paris för er som ska dit.

december 21, 2018 | Resetips, Turism | Inga kommentarer

Eifeltornet

Jag bestämde mig nyligen för att besöka Paris. Jag hade hört väldigt mycket om staden från vänner och släktingar och nu var det äntligen dags för mig att själv få se staden. Därför packade jag min väska och satte mig på planet. Jag var på väg.

Att göra i Paris:

När jag var i Paris upptäckte jag att det fanns väldigt mycket att göra. Att bara var där en vecka räckte nästan inte, egentligen skulle jag gärna haft lite längre tid. Tyvärr så är tid inget som man brukar ha i överflöd, därför kommer här en liten lista på dem bästa sakerna att göra i Paris.

Eifeltornet

Se Eiffeltornet:

Detta är ganska uppenbart, du kan inte ha varit i Paris utan att ha sett Eiffeltornet. Vill du åka upp så kan du göra det men det är inget krav. Att bara se det från marken brukar vara nog för många.

Besök Louvren:

Detta kan vara roligt att göra men inte heller det är något krav. Många som sett Mona Lisa säger att den faktiskt är ganska liten.

Besök Notre Dam:

Den här katedralen är faktiskt riktigt häftig och en av dem bästa sakerna med den är att den är helt gratis att besöka. Gillade du filmen om ringaren av Notre Dam är denna katedral nästan ett måste.

Gå längs kanal Saint-Martin:

Denna kanal är en av dem vackrast i Paris och riktigt svalkande under en het dommardag eftersom den skuggas av stora träd. En riktigt fin kanal att vandra längst och det kostar dig ingenting.

Detta har varit några förslag på vad du kan göra i Paris men självklart finns det mycket mer information att hitta på internet. Sök bara på Paris så kommer du få fram mängder med saker att göra.

By Jean

About Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *