Nice – En nice stad

Nice – En nice stad

november 4, 2018 | Historia, Platser, Turism | Inga kommentarer

Nice pool

Är det något som jag har saknat under mina många besök i Frankrike så är det lite vanligt sol och bad. Jag vill se havet och kunna bada. Det var därför som årets semester gick till Nice.

Franska Rivieran:

Nice är mittpunkten av franska Rivieran, här hittar du allt det som du gillar med Frankrike. Staden har fantastisk mat, ännu bättre viner och än sol som snabbt kommer få dig att se brun och fin ut. Här finns det mycket att göra och det är en stor anledning till varför jag valde att åka hit. Det finns sol och bad men också mycket mer.

Nöjesliv:

Om du är som jag och gärna vill göra något mer istället för att bara sola och bada är Nice en perfekt stad för dig. Här kan du till exempel göra utflykter till vingårdar, gå på casino eller kanske shoppa lite. Mellan allt detta ska du självklart vara på stranden för lite skönt bad i havet.

Nice pool

Är du mer för växter och liknande finns här en botanisk trädgård, Phoenix Park Floral de Nice. Här finns även ett trevligt växthus som kallas för Gröna Diamanten. Självklart erbjuder Nice också något för er som gillar historia. I stadens gamla stadsdel kan du ta del av stadens intressanta historia, här finns till exempel ett muséum där du kan kolla på gamla fotografier.

Nice är den perfekta staden för er som vill ha lite av allt. Lite sol och bad men även en hel del utflykter och lite historia.

By Jean

About Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *