Pyreneerna, som alperna fast bättre

Pyreneerna, som alperna fast bättre

augusti 14, 2018 | Platser, Resetips, Turism | Inga kommentarer

Pyreneerna

Denna massiva bergskedja kan du hitta i Frankrike. Den stora frågan är antagligen varför åka hit istället för till alperna? Det beror på att Pyreneerna inte är lika utvecklat, det är alltså mer natur och mindre turister. Vill du ha en mer genuin känsla av berg och natur är det hit som du vill åka.

Pyreneerna

Att göra:

Pyreneerna erbjuder er mängder med aktiviteter och andra saker att göra. Om du gillar att vandra är det hit du vill åka och det var faktiskt därför som jag åkte hit. Jag älskar att vandra och att vandra i Pyreneerna var en av dem häftigaste sakerna som jag har gjort. Att komma upp till toppen på ett berg och se utsikten, det finns inget som kan mäta sig med det.

Cykla:

Det går även att cykla i Pyreneerna. Det är också en riktigt häftig upplevelse, att i hög fart susa ner för en topp. Det är inget som jag själv har testat men dem som jag har pratat med har alla sagt att det är en riktigt häftig upplevelse.

Skidor:

Är det skidor som du gillat kommer du även att hitta det här i Pyreneerna. Jag har själv testat att åka skidor här en gång och det var riktigt häftigt. Minst lika bra som alperna men eftersom det är mindre utvecklat finns här inte lika många skidanläggningar. Maten är dock väldigt god på dem som finns, vill du ha riktigt bra skidåkning är Pyreneerna definitivt ett alternativ.

Hoppas nu att ni har hittat något som ni vill gör i Pyreneerna, det är en trevlig bergskedja och ett bra alternativ till alperna.

By Jean

About Author

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *